Ring og bestil tid
60 88 06 31

Kranio Sakral behandling hos Sanne Brix, Sindal, Nordjylland

Kranio-Sakral behandlingen
er meget blid, behagelig & virksom, da den understøtter kroppens evne til at genoprette balance, hvilket den konstant arbejder på. Og fordi man i Kranio-Sakral terapi arbejder med den overordnede struktur (kraniet, hjernehinderne, rygsøjlen og nervesystemet), vil problemer i den lavere struktur ofte opløse sig automatisk.

Ret ryg og nakke
Vores krop er slet ikke bygget til den tid, vi lever i. Kroppen er beregnet til at arbejde og bevæge sig hele dagen. De fleste mennesker bruger ikke deres muskler ret meget i forhold til, hvad musklerne har brug for, for at bevare deres styrke. Vi transporterer os i bil, sidder på arbejde, og når vi kommer hjem, sidder vi også. Der er ikke noget at sige til, at musklerne bliver for svage til at holde skelettet på plads. Og så kommer skavankerne, som kan udvikle sig til sygdomme som:

SLIDGIGT - SCOLIOSE - SCHEUERMANS SYNDROM - DISKUSPROLAPS - ISKIAS SMERTER - BÆKKENLØSNING

Fordi vores krop lider skade - igen og igen
Livet igennem slår vi os. Hamrer hovedet ind i skabslågen, sætter os ved siden af stolen, falder på trappen, bliver påkørt m.m..
Faren for piskesmæld eller andre skævheder er stor, selv ved mindre uheld. Men selv ubetydelige skader kan ubehandlet få følgevirkninger til at vokse sig store.

Når vi slår os, gør det ondt. Ofte kun kortvarigt. Men der sker også andet, som måske kan være værre. Kroppen forskrækkes og spænder op. Membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænser den bevægelighed, som er helt afgørende for hjernens funktioner - med følger, som kan være ret omfattende;

STRESS - HOVEDPINE - FORDØJELSESBESVÆR - SVIGTENDE KONCENTRATION - SMERTER I NAKKE, SKULDER OG LÆND - PISKESMÆLD

Kranio-Sakral Terapi kan sænke kroppens stressniveau
Stress er en tilstand, der påvirker vore centrale hjernecentre, som blandt andet styrer vores krop og psyke. Derfor kan lidt stress i flere sammenhænge ofte være positive. Men når stressniveauet bliver for højt, går det ud over kroppens funktioner. Så taler man om negativt stress, som bl.a. kan forsage:

DEPRESSIONER - SØVNLØSHED - FOR HØJT BLODTRYK - HOVEDPINE - KONCENTRATIONSBESVÆR

Kranio-Sakral Terapi er yderst velegnet til at sænke kroppens stressniveau, og derved råde bod på eller helt fjerne overstående problemer.